Lista retetelor dupa Fructe / Legume / Smoothie Energizant cu Fulgi de Ovaz, Banane si Migdale

Smoothie Energizant cu Fulgi de Ovaz, Banane si Migdale

 

(PUB)
Niciodata parca nu e timp pentru un mic dejun , pentru ca intotdeauna ultimele 5 minute de somn sunt cele mai dulci. Dar cand ai langa tine blender Breville Blend-Active Pro problema este rezolvata. Nu am decat sa pun toate ingredientele in vasul blenderului, sa apas pe buton si micul dejun este gata. In primul rand sanatos, cu toate elementele de care avem nevoie pentru a incepe ziua in forta, pana cand ma aranjez deja micul dejun este gata. Nu mai trebuie decat sa pun capacul recipientului si sa ies pe usa. Pana la birou am timp sa-l savurez, pentru ca se potriveste perfect in suportul de masina. In plus are si o banda din cauciuc cu rol antialunecare, asa ca pot sa ajung cu el in siguranta.

INGREDIENTE SMOOTHIE CU FULGI DE OVAZ, BANANA SI MIGDALE
2 linguri cu fulgi de ovaz
2 linguri cu migdale decojite
o banana
200 ml de lapte
o lingurita cu miere

MOD DE PREPARARE SMOOTHIE CU FULGI DE OVAZ, BANANA SI MIGDALE
Curatam banana de coaja si o rupem in bucatele.
Punem toate ingredientele in vasul  blenderului Breville Blend-Active Pro si atasam capacul cu lame. Asezam sticla pe unitatea blenderului, rasucim pentru a o bloca si apoi apasam butonul de pornire.
Mixam timp de 45 - 60 secunde. Cu ajutorul motorului de 300W, a lamelor detasabile de inox si a functiei Pulse, putem mixa fara probleme migdalele. In pluc, ansamblul de lame din otel inoxidabil este foarte puternic, iar impreuna cu capacul de protective cu care vine, pot fi folosite ca rasnita, atunci cand vrem sa macinam condimente, nuci  sau seminte.
Cand bautura este amestecata, inlocuim capacul cu lame cu cel pentru baut  si savuram o bautura energizanta si sanatoasa!