Lista retetelor dupa Prieteni / Food Bloggers Conference Summer Edition 2016

Food Bloggers Conference Summer Edition 2016
Despre Food Bloggers Conference cred ca deja au auzit toti pasionatii de bucatarie si arta culinara, toti bloggerii si bucatarii profesionisti. Asta pentru ca, daca pentru unii gatitul este doar o necesitate, pentru comunitatea Food Bloggers este o pasiune care ii uneste. Este un eveniment cu care deja ne-am obisnuit si pe care eu una abia il astept, caci aduna bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie. Este locul unde se intalnesc oameni cu o mare dragoste pentru ceea ca inseamna arta culinara si bucuria de a darui.
 
La fiecare editie a Food Bloggers Conference, eu personal am invatat foarte multe. Am avut sansa sa intalnesc oameni cu adevarat speciali, pe care ii admir si care au reusit in acest domeniu. Si daca pana de curand doar visam sa ma numar pentru ei, acum este un bun prilej de a ii intalni si a schimba idei si opinii.
 
Editia de vara include sesiuni inspirationale, noi idei si tactici de comunicare pentru bloggerii culinari. Specialisti renumiti vor discuta despre trendurile in domeniul culinar si online. Se anunta sesiuni interesante: Working with Brands, Chef Talk, Food Bloggers Trends, Starting a Business, dar si un seminar Meet the Chef, despre cum se gestioneaza bucataria unui restaurant premium.

Daca v-am starnit curiozitatea, daca faceti parte din categoria de persoanelor active in mediul online, pasionate de gatit si vreti sa luati parte la acest eveniment, o puteti face daca va asigurati din timp un loc, inscriindu-va aici.

Asa ca ne vedem pe 24 iunie, la JW MARRIOTT HOTEL, BUCURESTI, la o noua editie Food Bloggers Conference!