Lista retetelor dupa Prieteni / Ne vedem la Webstock 2016!

Ne vedem la Webstock 2016!
 
 
 
In fiecare toamna se numara bobocii. Iar de noua ani incoace, in fiecare toamna este o noua editie Webstock. Cea mai importanta conferinta de social media, care a ajus la a IX-a editie, aduna la un loc comunitatea online. Asa ca pe 30 septembrie ne vedem la Webstock 2016, la hotel Marriott Bucuresti, unde vor fi cei mai grozavi specialisti din online.  S-au anunta primii speakeri, printre care Adrian Hadean, Lucian Mandruta, Vlad Petrescu, Vali Petcu, George Buhnici si multi altii. Pe toti ii gasiti pe webstock.ro si pe pagina de facebook, asa ca urmariti cu atentie! Daca vreti sa ii vedeti pe toti, inca mai sunt cateva zile in care va puteti inscrie, asa ca nu mai stati pe ganduri! Si daca totusi nu puteti sa ajungeti, evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie.
Organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone,  evenimentul va include Conferintele Webstock cu intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare si Premiile Webstock unde vor fi premiate cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an: publishing, utility, best use of photoghaphy, blogging campaigns, special projects,  bloggers’ projects, mobile applications, corporate blogs, innovation, best brand on instagram, best use of video. Mai am un motiv pentru care va sfatuiesc sa nu ratati evenimentul! Cei care au creat comunitati sau sunt recunoscuti ca voci importante in diverse domenii in mediul online, care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta activa in retelele sociale sau sunt implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati pot fi votate in sectiunea Online Personality of the Year. Oricine poate sa isi sustina preferatul intrand in aplicatie si votand http://bit.ly/2c8kgcO. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste, poate solicita gratuit o invitatie la gala. Detalii, aici: http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top. Asa ca nu trebuie sa ratati! Ma gasiti acolo, mai ales ca voi scrie in direct despre eveniment, fiind blogger acreditat la Webstock 2016, si voi avea ocazia sa intalnesc oameni care sunt o sursa de inspiratie si motivatie pentru mine. Voi afla cu siguranta o multime de lucruri noi, pe care o sa le impartasesc cu voi.
Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola(http://www.coca-cola.ro/), McDonald's (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), 
Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Asa ca daca nu v-ati inscris inca, este momentul sa o faceti!
Informatii actualizate despre cel mai important eveniment de social media din Romania aflati de aici.
 
Ne vedem la Webstock 2016!