Lista retetelor dupa Prieteni / Ne vedem la Webstock 2017!

Ne vedem la Webstock 2017!

 

 

 

In fiecare toamna se numara bobocii. Iar de zece ani incoace, in fiecare toamna este o noua editie Webstock. Cea mai importanta conferinta de social media, care a ajus la a X-a editie, aduna la un loc comunitatea online si aduce in prim- plan ultimele tendinte din social media. Asa ca pe 29 septembrie ne vedem la Webstock 2017, la hotel Marriott Bucuresti, unde vor fi cei mai grozavi specialisti din online.
Si anul acesta Webstock este organizat in doua sesiuni si sase micro-conferinte care se vor desfasura in paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online si offline care prin povestile lor vor oferi audientei o doza de inspiratie. 

Micro-conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si abordeaza urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing. 


S-au anuntat si speakerii, printre care Alex Galmeanu, Lucian Mandruta, Matei Dima, Marius Manole, Alex Damian, Vali Petcu, Adreea Retea, Andrei Selaru, Ionaut Polexe, Alexandru Negrea si multi altii. Pe toti ii gasiti pe webstock.ro si pe pagina de facebook, asa ca urmariti cu atentie. 
Si daca totusi nu puteti sa ajungeti, evenimentul va fi transmis live pe site, pe 29 septembrie, incepand cu ora 9. Organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone,  evenimentul va include Conferintele Webstock cu intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare si Premiile Webstock unde vor fi premiate cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an: publishing, utility, best use of photoghaphy, influencer campaigns, special projects,  social media project, mobile applications, corporate blogs, innovation, best brand on instagram, best use of video. Mai am un motiv pentru care va sfatuiesc sa nu ratati evenimentul! Cei care au creat comunitati sau sunt recunoscuti ca voci importante in diverse domenii in mediul online, care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta activa in retelele sociale sau sunt implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati pot fi votate in sectiunea ABSOLUT Online Personality of the Year. Castigatorii vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 29 septembrie, la JW Marriott. 

Asa ca nu trebuie sa ratati! Ma gasiti acolo, mai ales ca voi scrie in direct despre eveniment, fiind blogger acreditat la Webstock 2017, si voi avea ocazia sa intalnesc oameni care sunt o sursa de inspiratie si motivatie pentru mine. Voi afla cu siguranta o multime de lucruri noi, pe care o sa le impartasesc cu voi. O sa fiu intr-o mare alergatura, ca vreau sa ajug si la Influencer Marketing (sigur am o multime de lucruri de aflat!), Instagram (unde experianta mea este 0!), New digital ideas (abia astept sa aflu noutati!), Visual marketing (sigur o sa fie super interesant).

Doar trei zile ne mai despart de o noua editie Webstock!