Lista retetelor dupa Prieteni / Dupa Webstock 2017

Dupa Webstock 2017
 
 
 

Webstock este despre povesti. Povesti cu oameni si despre oameni. Oameni care au puterea de a schimba, de a inspira, de a reusi. Este despre pasiune si despre munca. Despre alegerea unui drum si cum sa-l strabati fara sa te opresti, fara sa te lasi doborat de obstacole, fara sa te abati de la telurile tale. Cum sa urci treapta cu treapta pentru a-ti implini visul. Cum sa ai curaj, cum sa pui pasiune in ceea ce faci si sa inveti din greseli, cum sa ramai TU. Webstock e despre trenduri, despre reusite, despre oamenii din spatele lor.
 
Cred ca anul acesta a fost mai multa lume la Webstock, semn ca viitorul sta in online. Si ca avem puterea de a comunica, chiar daca o facem din ce in ce mai rar, cel putin fata in fata. Asa ca a fost si un bun prilej sa ne vedem si sa vorbim. Pentru ca dincolo de omul din online, aici intalnesti personalitatea si sufletul omului care scrie.
Multi oameni noi, multi oameni cu care m-am intalnit si in anii trecuti, multi oameni maturi care vor sa-si duca pasiunea mai sus, cu responsabilitate.
 
Conferinta de dimineata a fost cu adevarat speciala. M-a impresionat Claudiu Butacu cu povestea EFdeN, o istorie cu suisuri si coborasuri sau cum sa risti totul pentru un proiect care poate parea nebunesc.  Aaa, si Alex Galmeanu, care a demonstrat ca granitele sunt doar o linie trasata pe harta.
 
Sala a fost neincapatoare la sesiunea Influencer Marketing Session. Concluzia: curaj, mult curaj! Sa fii influencer presupune: sa produci continut bazat pe emotie, transmis cu emotie, sa ai puterea sa schimbi perceptii, sa aduci valoare adaugata pentru lucrurile si oamenii cu care interactionezi, sa adaugi substanta in relatia human to human, sa creezi continut relevant pentru brandurile cu care lucrezi, sa fii la curent cu toate instrumentele de promovare, sa te provoci zilnic sa creezi continut autentic, prezentat autentic, sa ramai fidel comunitatii tale. Chiar m-a impresionat Andrei Selaru, un pusti de 16 ani, dar pe care l-am simtit mult mai matur decat multi dintre noi. Asta inseamna sa faci ceva cu pasiune! Mi-ar fi placut sa discutam mai mult despre cum fac fata bloggerii mici si la inceput de drum “amenintarii” din partea influencerilor, care sunt gestionati de agentii. Am ramas cu aceeasi intrebare: oare reusesti sa „te vinzi” de unul singur cand o armata de oameni lucreaza deja pentru cei care sunt in varf? Astepti sa te remarce cineva (greu de spus ca se poate intampla) sau ...?
 
Sau cum am aflat la Case Studies Session, chiar si oamenii care nu sunt in varf pot sa-si spuna povestea? Trebuie din nou muuult curaj! Incredere si perseverenta! Am vrut tare mult sa ajung si la Instagram Session, dar au fost in paralel si greu de impartit in doua...
 
Seara s-a incheiat cu Gala Webstock, unde cele mai misto proiecte din online au fost premiate. Si Personalitatea Online a Anului. Momentan, ca de altfel in ultimii ani s-a tinut cont de votul publicului si sigur ca a castigat cel care are o comunitate mai mare. Si aici raman la parerea mea: oamenii care schimba cu adevarat ceva nu sunt si cei mai apreciati.
 
Pe scurt? Super fain!!! Super oameni, super organizare, super informatii!!!
 
Deci, ne vedem la anul!!!!