Lista retetelor dupa Trucuri in bucatarie / Cum pastram mai mult timp alunele, nucile, semintele

Cum pastram mai mult timp alunele, nucile, semintele
PUB
 
Sa nu-mi spuneti ca nu vi s-a intamplat sa desfaceti o punga cu alune si sa nu mai ramana cateva! La mine e ceva frecvent, pentru ca nu conteaza cantitatea pe care o mancam, ci mai importanta e pofta pe care o avem!
Si uite asa camara se umple cu borcane si borcanase cu diverse seminte, nuci, alune, caju, fistic si te mai miri ce alte rontaieli. Cateva mai ajung si in frigider, in pungi din hartie bine capsate, dar alea sunt printre cele norocoase.
Sa nu va mai zic ca spatiul este limitat si cate sa tot inghesui? Plus ca exista si pericolul sa rancezeasca sau chiar sa ajunga la ele niscaiva insecte.
Noua metoda de pastrare este sa le videz, in pungute mai mici, potrivite pentru o rontaiala la un film. Vrem alune? Desfacem o punga vidata cu FoodSaver! Vrem fistic? Nicio problema! Aparatul FoodSaver elimina aerul si sigileaza pungile, astfel incat le pot pastra acum de pana la 5 ori mai mult timp la fel de savuroase.
Gasim o super oferta si cumparam o cantitate mai mare? Nimic mai simplu! Le pun in pungute potrivite, le videz si oricand avem pofta, le gasim in camara la fel de proaspete. Si mai pot sa fac ceva, sa etansez pungile fara sa scot aerul din ele, adica sa le am exact cum sunt la magazin, pentru ca FoodSaver face si asta.
Cu o simpla apasare pe buton nu mai risipim alimentele, deci nu mai aruncam banii, avem mai mult loc in camara si avem oricand la indemana gustarea preferata pastrata in conditii mai bune si pentru o perioada de 5 ori mai mare decat in mod obisnuit.
Mai comod nici ca se poate! Ce rontaiala va doriti la filmul din seara asta?